Administrarea Finanțelor 

după voia lui Dumnezeu

Un studiu al cărui scop este de a învăța principiile regăsite în Cuvântul lui Dumnezeu de administrare a resurselor financiare .

Aceste principii oferite de Dumnezeu au folosite deja de milioane de oameni care au parcurs acest studiu. Acest studiu este despre finanțe, un domeniu care ne afectează viața de zi cu zi. Cu toate acestea, studiul abordează și alte domenii care ne influențează dramatic modul în care ne ocupăm de finanțele noastre, inclusiv atitudinile, angajamentele, valorile, stilul de viață și chiar perspectiva eternității.

Structura cursului:

   1. Studiu personal - am organizat studiul pe module structurate săptămânal, cu aproximativ 15 minute de studiu în fiecare zi. Fiecare modul cuprinde versete biblice, urmate de întrebări care se referă la aplicarea lor. În manualul de studiu este oferit un spațiu pentru răspunsurile dumneavoastră la întrebări. 

  2. Bazat pe Biblie - apostolul Pavel ne spune în Coloseni 3:16 "să lăsăm cuvântul lui Hristos să locuiască din belșug” în noi. Dumnezeu este specific în a ne spune cum să gestionăm resursele pe care ni le-a dat. Știați că există peste 2.300 de versete în Biblie care vorbesc despre bani sau avuții?

   3. Caiet de lucru pentru aplicații practice -  Pe măsură ce finalizați fiecare modul, există „teme de casă” practice, cum ar fi : începerea unui buget sau proiectarea un program de rambursare a datoriilor. 

Acest material de curs a fost dezvoltat de Fundația Compass din SUA și easte adaptat și oferit în Romănia de către Asociația Mentorendienst.  

Cursurile se desfășoară on-line, pe parcursul a 9 săptămâni, întâlnirile având loc o dată pe săptămână.  

Dacă sunteți interesat să urmați acest curs, sau doriți să-l implementați în biserica dumneavoastră, spuneți-ne dorința dumneavostră și vă vom contacta imediat!

rindaroo@gmail.com

Vă mulțumim!